Gorela lokomotiva na stanici Sremska Mitrovica, nema povređenih

U požaru na lokomotivi teretnog voza, koji se dogodio na stanici Sremska Mitrovica nije bilo povređenih, saopštava Srbija Kargo.

Izvor: Tanjug

Utorak, 17.09.2019.

22:04

Gorela lokomotiva na stanici Sremska Mitrovica, nema povređenih
Ilustracija: depositphotos/Kesu01

Požar se dogodio u 18:41 h na trećem koloseku u stanici Sremska Mitrovica na lokomotivi iz sastava teretnog voza broj 53209, koji je prevozio đubrivo iz Šida za Pančevo.

Požar je lokalizovan, a na mestu događaja nalaze se pripadnici MUP-a, vatrogasne jedinice, kao i operativna železnička komisija, koja će utvrditi uzrok ovog vanrednog događaja.

U incidentu nema povređenih, a ni opasnosti po stanovništvo i životnu sredinu, dok je saobraćaj na području železničke stanice trenutno u prekidu, navedeno je u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: