AMSS: Pojačan saobraćaj na glavnim putevima

Saobraćaj u Srbiji u popodnevnim satima biće pojačan na glavnim putnim pravcima i pojedinim graničnim prelazima, navode iz Auto-moto saveza Srbije.

Izvor: B92

Petak, 13.09.2019.

07:19

AMSS: Pojačan saobraćaj na glavnim putevima

Jutarnja magla smanjuje vidljivost na području Požege i Kuršumlije, ali je može biti i na ostalim putevima koji prolaze pored reka i kotlina.

Iz AMSS savetuju vozačima da iskoriste povoljne vremenske prilike i dnevnu svetlost za duža putovanja jer je vožnja tada lakša i rasterećenija.

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, dok se na teretnim terminalima čeka po nekoliko sati.

Na izlazu iz zemlje na Horgošu i Batrovcima kamioni čekaju šest sati, na Kelebiji pet, na Sremskoj Rači dva sata, a Malom Zvorniku četiri sata.

Iz AMSS navode da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske i Hrvatske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: