Pucnjava u Leposaviću, privedena dva Albanca

Oko 17 h začuli su se pucnji u opštini Leposavić na KiM i privedena su dva Albanca za koje se sumnja da su koristeći vatreno oružje izazvali opštu opasnost.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 12.09.2019.

19:40

Pucnjava u Leposaviću, privedena dva Albanca
EPA-EFE Sascha Steinbach

To saznaje portal Kosovo onlajn.

Policijska stanica u Leposaviću dobila je informaciju da su nepoznate osobe iz jednog vozila sa kosovskim registarskim tablicama pucale iz pištolja.

Ubrzo je zaustavljen "golf" crvene boje, koji je vozio B. D. iz mesta Suva Reka, koji je zajedno sa još jednom osobom koja se nalazila sa njim u autu priveden u policijsku stanicu, saznaje taj portal.

Portal dodaje da je na parkingu na izlazu iz Leposavića, na kome se automobil nalazio, pronađeno nekoliko čaura, a u toku je pretres vozila.

Istraga je još u toku, izjavio je Tanjugu regionalni portparol kosovske policije za sever KiM Branislav Radović.

Prema njegovim rečima, slučaj su prijavili građani, nakon čega su istražitelji i forenzičari na mestu događaja, na parkingu u mestu Klik, obavili uviđaj i pronašli čaure iz pištolja, dok se vozilo za koje se pretpostavlja da je iz njega pucano već udaljilo.

"Nakon što je policija dobila informaciju da se vozilo nalazi u selu Dobrava, patrola mu je krenula u susret", dodao je Radović. Prema njegovim rečima, vozilo se zaustavilo u selu Cerajska reka, a u njemu su bila dvojica Albanaca iz Suve Reke, B.D. (49) i G. B. (51).

"Utvrđeno je da je vozilo "golf" 6 ili 7 crvene boje i da ima kosovske registarske tablice", naveo je Radović. On je kazao da su dvojica zatim privedena u policijsku stanicu.

"Vizuelnim pregledom istrage i forenzike ništa od oružja nije pronađeno, a istražni policajac je kontaktirao tužioca koji je naložio da se urade parafinske rukavice da se utvrdi da li je neko pucao ili nije", rekao je Radović.

On je dodao da je na parking na kojem se dogodila pucnjava poslata specijalna jedinica sa psima.

"Privedena lica su zadržana u policijskoj stanici do daljeg, ali nikakav slučaj nije otvoren. Ako se metodom parafinske rukavice utvrdi da su pucali, biće preduzete druge mere", objasnio je Radović i dodao da je istraga još u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: