RTS: Podignut optužni predlog protiv vozača Zorana Babića

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv vozača direktora Koridora Srbije Zorana Babića, zbog teške nesreće na naplatnoj rampi.

Izvor: B92

Sreda, 11.09.2019.

10:32

RTS: Podignut optužni predlog protiv vozača Zorana Babića

Podsetimo, u nesreći na naplatnoj rampi Doljevac poginula je jedna žena, dok su dvoje putnika lakše, a dvoje teško povređeni, među njima i Babić.

U optužnom predlogu se navodi da je vozač bio u stanju da shvati značaj svog dela i da upravlja svojim postupcima, kao i da je u automobil "opel astra" udario na samoj naplatnoj rampi brzinom od 93 kilometra na čas, iako je ograničenje u zoni naplatne rampe 60.

Vozač koji je vozio automobil "škoda superb" je nakon nesreće koja se dogodila 31. janura zadržan u policiji do 48 sati, a tužilaštvo predlaže kaznu od najmanje pet godina zatvora i meru zabrane upravljanja motornim vozilom, takođe od pet godina, prenosi RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: