"Ovo je ludo": Snimak predsednice Hrvatske širi se društvenim mrežama VIDEO

Video-snimak u kojem predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sedi u predsedništvu i naglas čita "Pipi Dugu Čarapu" širi se društvenim mrežama.

Izvor: B92, index.hr

Utorak, 10.09.2019.

17:06

EPA-EFE/ Abir Sultan

"Ovo je ludo: Kolinda sedi u predsedništvu i uživljeno naglas čita Pipi Dugu Čarapu", objavio je zagrebački portal "Indeks".

Snimak je nastao u aprilu prošle godine, ali je tek sada postao popularan na društvenim mrežama, navodi portal i dodaje da je snimak napravljen u sklopu projekta Pipi Duga Čarapa, koji je pokrenula nastavnica hrvatskog jezika iz Švedske Martina Mihalić.

"Draga deco, s veseljem sam se odazvala molbi gospođe Martine Mihalić da vam pročitam odlomak iz meni, a nadam se i vama drage knjige 'Pipi Duga Čarapa' koja je godinama deo detinjstva dece širom sveta, koja uživaju u opisima veselih avantura te neobične devojčice", teatralno izgovara Kolinda.

Potom je uporedila Astrid Lindgren s Ivanom Brlić Mažuranić pa se bacila na čitanje, navodi "Indeks".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: