Premijerka Srbije i njena partnerka na utakmici s premijerom Luksemburga i njegovim partnerom

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel.

Izvor: Tanjug

Utorak, 10.09.2019.

21:05

Premijerka Srbije i njena partnerka na utakmici s premijerom Luksemburga i njegovim partnerom
TANJUG/ Vlada Srbije/ Slobodan Miljevic/ bb

Pobeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji zavrsetak moje posete toj zemlji, rekla je predsednica vlade Ana Brnabić posle utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

"Čestitam našim fudbalerima i čcitavom timu na trudu! Čestitke i fudbalerima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi", rekla je Brnabić.

Premijerka je kvalifikacionu utakmicu za evropsko prvenstvo 2020. pratila sa predsednikom vlade Luksemburga Gzavijeom Betelom.

Nakon što je sudija svirao kraj, premijeri su sišli na teren i pozdravili se sa navijačima.

Na stadionu "Žozi Bartel" bilo je i više stotina srpskih navijača.

Predsednicu Vlade Srbije i njenu partnerku Milicu Đorđić petnaestak minuta pre početka utakmice dočekali su premijer Betel sa svojim partnerom Gotjeom Deteneom, kao i ministar sporta Dan Kerš i predsednici fudbalskih saveza Srbije i Luksemburga Pol Filip i Slaviša Kokeza.

Premijeri, koji su nosili šalove u bojama svoje reprezentacije, su se pre početka utakmice smestili na tribine i napravili nekoliko selfija.

Oni su sa tribina pozdravili igrače, a pre utakmice su intonirane himne.

I Brnabić i Batel su ranije danas izneli očekivanje da će njihovi timovi pobediti, ali su poručili i da sport treba da povezuje ljude i narode.

Predsednica vlade večeras je završila dvodnevnu posetu Luksemburgu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: