Premijerka Srbije i njena partnerka na utakmici s premijerom Luksemburga i njegovim partnerom

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala utakmici reprezentacija Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo na stadionu Žozi Bartel.

Izvor: Tanjug
Podeli
TANJUG/ Vlada Srbije/ Slobodan Miljevic/ bb
TANJUG/ Vlada Srbije/ Slobodan Miljevic/ bb

Pobeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji zavrsetak moje posete toj zemlji, rekla je predsednica vlade Ana Brnabić posle utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

"Čestitam našim fudbalerima i čcitavom timu na trudu! Čestitke i fudbalerima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi", rekla je Brnabić.

Premijerka je kvalifikacionu utakmicu za evropsko prvenstvo 2020. pratila sa predsednikom vlade Luksemburga Gzavijeom Betelom.

Nakon što je sudija svirao kraj, premijeri su sišli na teren i pozdravili se sa navijačima.

Na stadionu "Žozi Bartel" bilo je i više stotina srpskih navijača.

Predsednicu Vlade Srbije i njenu partnerku Milicu Đorđić petnaestak minuta pre početka utakmice dočekali su premijer Betel sa svojim partnerom Gotjeom Deteneom, kao i ministar sporta Dan Kerš i predsednici fudbalskih saveza Srbije i Luksemburga Pol Filip i Slaviša Kokeza.

Premijeri, koji su nosili šalove u bojama svoje reprezentacije, su se pre početka utakmice smestili na tribine i napravili nekoliko selfija.

Oni su sa tribina pozdravili igrače, a pre utakmice su intonirane himne.

I Brnabić i Batel su ranije danas izneli očekivanje da će njihovi timovi pobediti, ali su poručili i da sport treba da povezuje ljude i narode.

Predsednica vlade večeras je završila dvodnevnu posetu Luksemburgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu