U ponedeljak peti sastanak vlasti i opozicije

Na Fakultetu političkih nauka sutra se održava peti u nizu razgovora vlasti i opozicije, u okviru Dijaloga 2020

Izvor: B92

Nedelja, 08.09.2019.

14:07

U ponedeljak peti sastanak vlasti i opozicije

Sastanak će biti posvećen problemima biračkog spiska i izborne administracije.

Do sada su, pored uvodnog sastanka, organizovana tri tematska panela o finansiranju izbornih kampanja i medijima u izbornom procesu.

U pozivu koji su dobile političke stranke za sutrašnji sastanak navodi se da će biti posvećen oblasti za koju je "moguće naći zadovoljavajuća trajna ili prelazna rešenja u periodu do održavanja narednih parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora".

Organizatori su istakli da je pouzdan birački spisak i integritet administracije od ključne važnosti za obezbeđivanje prava građana na fer i slobodne izbore.

Fakultet političkih nauka u Beogradu i Fondacija za otvoreno društvo organizuju seriju okruglih stolova povodom parlamentarnih i lokalnih izbora koji bi trebalo da se održe na proleće 2020. godine.

Prethodnom sastanku koji je održan prošle sedmice nisu prisustvovali predstavnici Saveza za Srbiju i DS S.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: