Vučić doputovao u Budimpeštu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u sredu posle podne u dvodnevnu posetu Budimpešti.

Izvor: Tanjug

Sreda, 04.09.2019.

17:33

Vučić doputovao u Budimpeštu
EPA-EFE/ Robert Ghement

Prvog dana posete, Vučić će se sastati sa predsednikom Vlade Madjarske Viktorom Orbanom, nakon čega će, sa predsednikom Vlade Češke Andrejem Babišem i premijerom Slovačke Peterom Pelegrinijem, prisustvovati večeri koju u njihovu čast priredjuje Orban.

U četvrtak predsednik Vučić će učestvovati na Trećem demografskom samitu u Budimpešti, gde će se obratiti učesnicima konferencije.

Prema programu konferencije, izmedju ostalih, na skupu će govoriti predsednik Češke Andrej Babiš, premijer Slovačke Peter Pelegrini, zamenica premijera Bugarske Marijana Nikolova, bivsi premijer Australije Toni Ebot, a pozdraviće ih Orban.

Predsednik Vučić će ovom prlikom obići i Srpsko zabavište, osnovnu školu, gimnaziju i kolegijum "Nikola Tesla", gde će razgovarati sa učenicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: