Danilović reagovao na tvit Trifunovića o košarkašima: "Ružna stvar i pre svega laž"

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović reagovao je na tvit Sergeja Trifunovića o košarkašima Srbije.

Izvor: B92

Petak, 30.08.2019.

17:34

Danilović reagovao na tvit Trifunovića o košarkašima:
Foto: Getty images/ Roberto Serra/ Laguna Press

Danilović je izjavio da je "veoma ružna stvar i iznad svega laž" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tražio da Nikola Kalinić, krilo Fenerbahčea, ne bude na spisku reprezentacije Srbije, kako je to objavio glumac i lider PSG Sergej Trifunović.

On je to rekao povodom objave na Tviteru Trifunovića da je Vučića želeo da se Kalinić ne nađe na spisku reprezentativaca.

"Mi smo mnogo ozbiljna organizacija da bi se bavili raznim glupostima, kao što je i ova. S obzirom da je ovo ipak veoma ružna stvar i iznad svega laž, morao sam kao predsednik saveza da odreagujem na istu", rekao je Danilović za "Blic".

Kako se navodi, ranije je selektor Saša Đorđević rekao da je on objasnio Kaliniću zašto ga nema na spisku, dok je Nikola rekao da selektoru zamera jedino što ga nije pre objavljivanja spiska obavestio da neće biti pozvan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: