Maja Pavlović prekinula štrajk glađu; Vučić: Pomoći ćemo da se reši problem

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je posle razgovora sa vlasnicom Kanala 9 Majom Pavlović da država ne može odjednom sve da reši, ali će brzo reagovati.

Izvor: Tanjug

Petak, 30.08.2019.

09:40

Maja Pavlović prekinula štrajk glađu; Vučić: Pomoći ćemo da se reši problem
TANJUG/Pres sluzba Predsednistva/bk

Vučić je naglasio da će se uključiti u rešavanje problema.

"Svestan sam da je situacija komplikovana, ali ćemo u skladu sa zakonom i uz mnogo napora pomoći da se problem reši", naveo je Vučić uz fotografiju sa sastanka sa Majom Pavlović, koju je objavio na nalogu "Budućnost Srbije" na Instagramu.

Vučić je dodao da je saslušao i razumeo probleme sa kojima se suočava Kanal 9.

Zahtevi Maje Pavlović su da se izmene propisi i da se naknade koje plaćaju regionalne televizije usklade sa njihovim prihodima.

Maja Pavlović prekinula štrajk glađu posle razgovora s Vučićem

Vlasnica Kanala 9 Maja Pavlović prekinula je danas štrajk glađu nakon razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Kako je prenela novinarima, predsednik Vučić joj je dao garancije da će u narednih 10 dana stupiti u kontakt sa svim ljudima koji su nadležni za rešavanje njenog problema i da će doći do nekog rešenja.

Pavlovićeva je novinarima ispred Predsedništva kazala da se juče čula i sa Veranom Matićem i da joj je on rekao da su već počeli razgovori sa organizacijom za zaštitu autorskih prava kako bi došlo do prilagođavanja ekonomskih tafira onima koji bi trebalo da ih plaćaju.

Ona je navela da je predsedniku rekla da se plaši da prekine štrajk glađu i da ode u Novi Sad bez konkretnih rešenja.

"Dao mi je čvrste garanicije da će se to desiti u roku od 10 dana i, ako ne vidim pomaka, da dođem ovde i nastavim tamo gde smo stali", rekla je Pavlovićeva.

Upitana da li to znači da prekida štrajk glađu, ona je rekla da je sa predsednikom "na kraju popila kafu" i da štrajk glađu danas prekida, jer 10 dana nije dug period da vidi da li će problem rešiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: