Ko je podržao napadača na Srbina kod Rijeke: Navijači, katolički aktivist i jedna stranka

Napadača na Srbina kod Rijeke, Matka Škalamera, osumnjičenog da je pretukao 70-godišnjeg Dobrivoja Arsića, uz uvrede na nacionalnoj osnovi, podržali navijači.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.08.2019.

07:36

Ko je podržao napadača na Srbina kod Rijeke: Navijači, katolički aktivist i jedna stranka

Osim navijača grupe "Over Forty Crew", koja pripada riječkoj Armadi, napadaču su podršku pružili i katolički aktivist i veroučitelj iz Rijeke Marin Miletić kao i Hrvatska stranka prava.

Članovi Armade su čak zakazali protest podrške Škalamuri, u sredu u 19.30 ispred riječkog istražnog zatvora, gde se on trenutno nalazi nakon što mu je određeno 30 dana pritvora, preneo je sinoć Index.

Veroučitelj Miletić napisao je da su Škalamuru osudili "lešinrski mediji", a da nisu ni čuli drugu stranu i to šta se stvarno dogodilo.

Riječki HSP saopštio je da će učestvovati u protestima.

"Smatramo da je došlo vreme da se kaže dosta provokatorima koji koriste ćutanje hrvatskog državnog vođstva, uhvaćenog u zamku obavezanosti prema onima koji po svoje mišljenje odlaze četničkim vojvodama u Srbiju. Prepoznaje se isti rukopis u ovom dogadjaju, kao i u nedavnim "napadima na srpsku nejač" u okolici Knina i danas u Istri", saopštila je HSP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: