Glišić: Bila bi nam čast da Brnabić postane deo SNS

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS kaže da bi im bila čast da premijerka Ana Brnabic postane član stranke.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Na pitanje da li bi dobila i visoku funkciju, Glišić za Kurir kaze da o tome odlučuje članstvo stranke, ali kaže i da on nema dilemu da bi u stranci Ani Brnabić ukazali veliko poverenje, jer je ona, kako navodi, velika podrška Aleksandru Vučiću, a to, dodaje, članovi SNS najviše cene.

Najavu bojkota izbora koju zagovara deo opozicije, Glisić ne vidi nešto što će imati uticaja na rezultate tih izbora, ali napominje da bi lično voleo da svi izađu na izboe, jer bi se tada, kako navodi, videlo koliko je mali stepen podrške povratka u prošlost.

Upitan kako vidi stanje u Savezu za Srbiju, a s obzirom na različite poruke u vezi s bojkotom izbora, Glišić podseća da su izborne uslove doneli upravo ''oni, a mi ih nismo menjali''.

''Dakle, izbori se već održavaju po pravilima koja su oni definisali dok su bili na vlasti. Ako imaju još nešto da dodaju, neka kažu. Mi samo nećemo da prohvatim Ðilasove biznis uslove jer Srbija više neće da bude njegova privatna država. Sto se tiče njihovih unutrašnjih glupiranja, ona me uopšte ne zanimaju. Želim im srećan rad'', poručio je.

O više puta najavljenoj čistki u SNS, kaže da stranka svakodnevno sagledava rezultate ljudi koji se u njeno ime nalaze na odgovornim mestima i da sankcije slede kad god se utvrdi nečiji propust.

''Ne pravimo razliku među članovima stranke. Lokalni, pokrajinski ili republički funkcioneri imaju iste obaveze i odgovornosti, a to je da rade u interesu naroda'', zaključio je.

Politika

strana 1 od 123 idi na stranu