Vesić o duplim standardima: Opozicija koristi zgradu opštine u stranačke svrhe

Sastanak opozicionih lidera u zgradi opštine Stari grad je korišćenje državnih resursa u stranačke svrhe, istakao je Goran Vesić.

Izvor: B92, Beta

Petak, 23.08.2019.

18:08

Vesić o duplim standardima: Opozicija koristi zgradu opštine u stranačke svrhe
Screenshot/TV Prva

Zamenik gradonačelnika Beograda osvrnuo se na zahtev opozicije, predočen nedavno na Fakultetu političkih nauka, da se ne dozvoli državnim funkcionerima da obavljaju političke aktivnosti na državnim funkcijama.

Vesić je naglasio da je opozicija danas iskoristila državne resurse za svoje političke aktivnosti.

"Šta je sastanak opozicionih lidera u zgradi opštine Stari grad nego korišćenje državnih resursa u stranačke svrhe? Naravno, novinari koji su nama postavljali pitanja njih neće ni smeti to da pitaju. Ali to je Dragan Đilas. On bi i kolegijume svoje privatne firme držao u državnim prostorijama. Ali tako Đilas razume politiku da sve pripada njemu", istakao je Vesić.

U zgradi beogradske opštine Stari grad oko 16 sati počeo je sastanak predstavnika opozicionih stranaka o, kako je najavljeno, aktuelnoj političkoj situaciji.

Na sastanak su došli predstavnici Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Dušan Petrović, Zdravko Ponoš, Borko Stefanović, Jugoslav Kiprijanović, kao i predstavnici stranaka i pokreta koji nisu deo tog saveza: Socijaldemokratske stranke, udruženja "Jedan od pet miliona", Ne davimo Beograd, Dosta je bilo, Lokalni front i Stranke moderne Srbije.

Prethodni sastanak predstavnika opozicije održan je 5. avgusta, takođe, u opštini Stari grad, a tema je bila sprovođenje "Sporazuma s narodom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: