Sastanak opozicije počeo u Beogradu

U zgradi beogradske opštine Stari grada oko 16 sati počeo je sastanak predstavnika opozicionih stranaka o, kako je najavljeno, aktuelnoj političkoj situaciji.

Izvor: B92

Petak, 23.08.2019.

16:40

Sastanak opozicije počeo u Beogradu

Na sastanak su došli predstavnici Saveza za Srbiju Dragan Đilas (SSP), Zoran Lutovac (DS), Dušan Petrović (Zajedno za Srbiju), Zdravko Ponoš (Narodna stranka) Borko Stefanović (SSP), Jugoslav Kiprijanović (Dveri).

Došli su i predstavnici stranka i pokreta koji nisu deo tog saveza: Socijaldemokratske stranke, udruženja Jedan od pet miliona, Ne davimo beograd, Dosta je bilo, Lokalni front i Stranke moderne Srbije.

Prethodni sastanak predstavnika opozicije održan je 5. avgusta, takođe u Opštini Stari grad,a tema je bila sprovođenje "Sporazuma s narodom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: