Pronađeno telo žene koja se utopila u Novom Sadu

Telo 41-godišnje žene, koja je u sredu nestala na Ribarskom ostrvu, spasioci pronašli na gradskoj plaži Štrand, nedaleko od bova, naspram centralnog platoa.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2019.

12:43

Pronađeno telo žene koja se utopila u Novom Sadu
Christopher Furlong/Staff/Getty images/Ilustracija

Telo je bilo upetljano u lance bova, u delu Dunava koji se nalazi naspram centralnog platoa, a spasioci su ga pronašli oko podneva. Očekuje se da policija stigne na Štrand i obavi uviđaj.

Iz Gradskog zelenila apeluju na građane da budu posebno obazrivi tokom kupanja u Dunava, pogotovo kad je vodostaj nizak. "Iako se ovaj tragičan slučaj nije dogodio na Štrandu, odnosno žena se nije utopila na ovom mestu, već na Ribarskom ostrvu, posebno apelujemo na građane da budu obazrivi i kada je vodostaj nizak, kao što je sad. Jer, tada se kupači opuste, što nikako nije dobro. Iak, na sreću, već 14 godina nismo imali slučaj utapanja na Štrandu, gotovo svakodnevno spasioci intervenišu, jer kupači prelaze deo reke, obeležen bovama", kažu u Zelenilu, koje upravlja Štrandom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: