Deca otrovana na Hvaru odletela za Rim

Petogodišnji dečak i devojčica (14) koji su pre nedelju dana otrovani ugljen-monoksidom na jedrenjaku na Hvaru poleteli su avionom sa splitskog aerodroma za Rim

Izvor: B92

Sreda, 21.08.2019.

17:34

Deca otrovana na Hvaru odletela za Rim
Ilustracija: depositphotos/fotovincek/

U avionu sa njima bila je i medicinska pratnja i njihova majka, prenosi Indeks.

Kako se navodi, početkom nedelje je objavljeno da se devojčicino stanje poboljšalo i da je ona premeštena s intenzivne nege na odeljenje na kojem je bila i njena majka.

Petogodišnjak je još bio na intenzivnoj nezi, ali mu se stanje posle toga popravilo, pa je organizovan prevoz za dečju bolnicu u Rimu.

Zbog trovanja ugljen-monoksidom na brodu na Hvaru 13. avgusta ove godine preminuo je 57-godišnji muškarac, a petoro ljudi je prevezeno u splitski KBC, među njima i dvoje životno ugrožene dece.

Svih šestoro su italijanski državljani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: