Katnić dao nalog, uhapšen kum Duška Kneževića

Podgorica -- Po nalogu tužioca Milivoja Katnića u Podgorici je uhapšen kum vlasnika Atlas Grupe, Duška Kneževića i određeno mu je zadržavanje od 24 sata, pišu Vijesti.

Izvor: Tanjug
Podeli
Chalabala/Depositphotos.com/Ilustracija
Chalabala/Depositphotos.com/Ilustracija

Dejan Sekulić., Kneževićev kum, uhapšen je sinoć, saopštila je Atlas Grupa.

Sekulićev advokat, Zdravko Đukanović, koji je i advokat Duška Kneževića, kazao je da je Sekulić uhapšen po nalogu Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Sekulić je, prema saopštenju, uhapšen sinoć oko 18 sati, kako tvrdi Đukanović, bez ikakvog pravnog osnova i suprotno zakonu, a postupanje Specijalnog državnog tužilaštva u Podgorici se može okarakterisati kao otvoreni teror prema svim licima koja su bliska Dušku Kneževiću.

“Cilj ovog terora je njihovo zastrašivanje, a smisao je stvaranje sve jačeg pritiska na Duška Kneževića, kako bi odustao od svoje borbe i od otkrivanja nezakonitosti u vrhu izvršne vlasti Crne Gore”, rekao je Đukanović.

Sekulić je u Podgoricu došao na poziv policijskih službenika specijalnog policijskog tima, da bi, kako se navodi, dao izjavu u svojstvu svedoka, a u vezi krivičnog postupka koji se vodi protiv Kneževića.

Nakon saslušanja Sekulić je priveden u trenutku kada je pošao da se nađe sa vojim bratom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu