Vučić s Palmerom i Vilsonom: "Kosovo je bilo dominantna tema" FOTO/VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa zamenikom državnog sekretara Metjuom Palmerom i potpredsednikom Atlantskog saveta SAD Dejmonom Vilsonom.

Izvor: B92

Sreda, 21.08.2019.

08:26

Vučić s Palmerom i Vilsonom:
Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Vučić će se sa Palmerom i Vilsonom sastao nakon što se juče sastao sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom.

"Dug, ozbiljan i odgovoran razgovor sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom o odnosima između Beograda i Prištine, kao i sveukupnim srpsko-američkim odnosima", poručio je predsednik Srbije na Instagramu.

"Kosovo je bilo dominantna tema i na razgovoru sa izvršnim potpredsednikom Atlantskog saveta Dejmonom Vilsonom. Zaštita interesa srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i očuvanje vitalnih nacionalnih i državnih interesa Srbije bile su suština mog zalaganja u razgovoru sa g-dinom Vilsonom", objavio je Vučić uz fotografiju sa Vilsonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: