Radeljić: Kolinda glumi žrtvu, nisam ništa objavio. Ovo je podmetanje njenog kabineta

Mate Radeljić, bivši savetnik za unutrašnju politiku hrvatske predsednice, negirao je da je "pustio u javnost" prepisku sa Kolindom Grabar Kitarović.

Izvor: B92

Utorak, 20.08.2019.

15:46

Radeljić: Kolinda glumi žrtvu, nisam ništa objavio. Ovo je podmetanje njenog kabineta
Foto: EPA-EFE/Clemens Bilan

Prepisku je, prema navodima, vodio tokom četiri godine provedene na Pantovčaku.

"Nisam ništa pustio u javnost, ona očito glumi žrtvu", rekao je Radeljić za RTL.

Za utorak objavljeni tekst u hrvatskom nedeljniku Nacional, Radeljić kaže da veruje da je podmetnut iz kabineta Grabar Kitarovićeve.

"Bez obzira na način na koji me je Kolinda Grabar Kitarović razrešila dužnosti, zloupotrebljavajući tajnu službu, nikad neću javno objaviti bilo kakvu moju komunikaciju s njom, a pogotovo ne planiram pisati knjigu o njoj", rekao je Radeljić.

Na taj način on je komentarisao navodne mejlove koje je razmenjivao s predsednicom, a čiji sadržaj je danas objavio nedeljnik Nacional.

Radeljić tvrdi da su mejlovi objavljeni u Nacionalu neistiniti i smatra da je reč o "podmetanju u režiji Kabineta Grabar Kitarović".

Radeljić za RTL kaže da je cilj da se ona prikaže kao žrtva "osvetoljubivog savetnika".

"Od prestanka obavljanja dužnosti savetnika Predsednice Republike do danas, nijedan oblik službene ni privatne komunikacije između mene i predsednice nije s moje strane javno objavljen niti će ikada biti objavljen. Samim tim ni danas objavljeni navodni sadržaj privatnih mejlova između predsednice i mene nije istinit”, naveo je Radeljić.

Kabinet predsednice Grabar Kitarović nije komentarisao objavljene mejlove u nedeljniku Nacional, a nije se oglasio ni kandidat za predsednika Hrvatske na predstojećim izborima, pevač Miroslav Škoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: