AMSS: Čekanja na granicama do 50 minuta

Putnička vozila na granicama čekaju do 50 minuta, saopštio je danas Auto moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.08.2019.

08:05

AMSS: Čekanja na granicama do 50 minuta

Na izlazu iz zemlje na prelazu Preševo čeka se 50 minuta, dok na Gostunu autobusi i automobili čekaju 45 minuta. Nema zadržavanja na naplatnim rampama u Srbiji.

Iz AMSS navode da će danas u Srbiji biti prave letnje temperature, koje će se u najtoplijem delu dana kretati i do 35 stepeni.

Kako navode, toplo vreme doprinosi povećanom broju dvotočkaša na putevima, pa treba obratiti pažnju na njih, jer su teže uočljivi.

AMSS upozorava i da su na većini puteva prisutni putari koji rade na popravci kolovoza ili izgradnji novih deonica, te da vozači moraju da prilagode vožnju uslovima na putu, a posebno treba obratiti pažnju na bezbednost putara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: