O sastanku na FPN: Dobro što su se svi pojavili VIDEO

Beograd -- Programski direktor Transparentnosti Srbija Nemanja Nenadić izjavioda je dovoljni signal konstruktivnosti sastanaka na FPN to što su se svi akteri pojavili.

Izvor: Beta, prva
Podeli
Tanjug, Tanja Valić
Tanjug, Tanja Valić

Tokom gostovanja na televiziji Prva on je ocenio da se nije pošlo od "prave stvari" na sastancima predstavnika vlasti, opozicije i civilnog sektora na FPN i istakao da postoje ozbiljni problemi kao što su finansiranje političkih organizacija koji moraju da budu rešeni.

Govoreći o zahtevima koje su predstavnici opozicije uputili aktuelnoj vlasti kazao je da je opozicija i ranije iznosila te predloge. ;"Razumem što su ponavljali svoje zahteva, ali i mi smo došli da predstavimo naše predloge i smatramo da svi treba da se izjasne o tim predlozima. To bi bilo dobro za društvo", kazao je Nenadić.

Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Vladimir Orlić govoreći u toj emisiji kazao je da će predstavnici vlasti nastaviti da odlaze na sastanke iako su predstavnici opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) saopštili da se više neće odazivati na pozive. ;"Mi ćemo nastaviti da dolazimo na okrugle stolove zbog organizatora i njihovih preporuka", rekao je on.

Orlić je ocenio da su protivni zakonu predlozi predstavnika SzS da se kroz Skupštinu Srbije izmene članovi Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM).

strana 1 od 123 idi na stranu