Treća nesreća u Sićevačkoj klisuri: Petoro povređenih

Petoro turskih državljana povređeno je jutros oko 5.30 casova u teškom udesu koji se dogodio na putu Niš - Pirot u Sićevackoj klisuri.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.08.2019.

09:01

Treća nesreća u Sićevačkoj klisuri: Petoro povređenih

Oni su se nalazili u automobilu marke "Ford galaksi" austrijskih registarskih oznaka koji je udario u potporni zid kraj ovog ugostiteljskog objekta nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju.

Hitna pomoć je intervenisala sa četiri vozila i prevezla povređene u Klinički centar u Nišu radi dalje dijagnostike i lečenja.

U kliničkom centru u Niššu kažžu da je primljeno ššest osoba koji su trenutno na odeljenju reanimacije.

"Svi povređeni su svesni i komunikativni. U toku je dijagnostika i utvrđivanje stepena povreda", kažžu u KC Nišš.

Prema prvim informacijama, vozač star između 40 i 50 godina tešško je povređen i odmah nakon udesa bio je u stanju žživotne ugrožženosti. Njegova majka takođe ima tešške povrede čiji će stepen biti utvrđen u Klinickom centru u Niššu.

Mladić star tridesetak godina zadobio je povrede grudnog košša a dve mlade devojčice povrede ekstremiteta i vrata. ŠŠesta osoba koja je bila u vozilu, prema prvim informacijama nije povređena.

Budući da na licu mesta nema tragova kočenja, ne isključuje se mogućnost da se vozač uspavao u toku vožžnje ili da mu je iznenada pozlilo pa je u punoj brzini udario u kameni zid.

Od siline udara prednji deo vozila je potpuno smrskan a svuda okolo se mogu videti delovi automobila i stvari putnika.

Ovo je treci udes za neššto višše od 24 casa u Sićevackoj klisuri. U prethodna dva udesa povređeno je ukupno devet turskih držžavljana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: