Ramadani: Srbija se nije promenila od Miloševićevog doba, ali se plaši rata

Srbija se nije promenila od Miloševićevog doba, nego se plaši rata jer se gadno opekla na KIM, kaže zamenik ministra kosovskih bezbednosnih snaga Burim Ramadani

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: EPA/KUSHTRIM TERNAVA
Foto: EPA/KUSHTRIM TERNAVA

Ramadani je na svom profilu na Fejsbuku napisao da je Priština donela bezbednosnu strategiju kao "strategiju modernizacije", dok je Srbija, usvajanjem strategije bezbednosti i odbrane, "ponovo odobrila Miloševićevu strategiju".

"Još jednom se potvrdilo da se Srbija uopšte nije promenila, jedino što se sada plaši da započinje ratove jer je gadno stradala na Kosovu. Tako da je razlika između nas konceptualna, duboka i to je razlika između dobra i zla. Mi želimo da modernizujemo i nas i region. Oni žele da vrate Miloševićevsku prošlost", napisao je Ramadani.

"S pravom smo definisali strane neprijateljske aktivnosti (Srbije i Rusije) kao glavnu pretnju bezbednosti Kosova. Nekoliko nedelja nakon što smo odobrili našu strategiju za modernizaciju, Srbija je ponovo odobrila svoju Miloševičevsku strategiju", napisao je Ramadani na Fejsbuku.

Kosovo

SL danas odlučuje VIDEO

Kosovska Mitrovica -- Potpredsednik Srpske liste Igor Simić najavio je da će ta stranka danas doneti odluku da li će učestvovati na sutrašnjoj sednici kosovskog parlamenta.

Kosovo sreda 21.08. 11:14 Komentara: 2
strana 1 od 106 idi na stranu