Masovna tuča u Borči, povređena trojica mladića, uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

U beogradkom naselju Borča oko 23:20 došlo je do masovne tuče u kojoj je muškarac star 24 godine zadobio teške povrede.

Izvor: B92

Utorak, 13.08.2019.

07:50

Masovna tuča u Borči, povređena trojica mladića, uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva
Ilustracija: Depositphotos/belchonock

On je sa više uboda prevezen je na reanimaciju, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U tuči su lakše povređena dva muškarca stara 23 godine i oni su prevezeni na Urgentni centar.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su krivično delo ubistvo u pokušaju izvršeno sinoć u Borči i uhapsili M. M. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio to krivično delo.

Kako je saopštio beogradski MUP, osumnjičeni M. M. je, kako se sumnja, sinoć oko 22.30, nakon fizičkog obračuna, nožem zadao oštećenom dvadesetčetvorogodišnjem mladiću ubodne rane u predelu stomaka, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Neposredno nakon događaja policijski službenici su uhapsili M. M. i kod njega pronašli nož kojim je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: