Nov talas gužvi na granicama, kolone za ulazak u Srbiju

Beograd -- Tokom vikenda ponovo kreću gužve na granicama, trenutno su dugačke kolone na prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju, ali i na izlasku iz zemlje.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/Bradatata
Ilustracija: Depositphotos/Bradatata

Zadržavanja su duga i na ulazu u zemlju na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, kao i na na prelazu Preševo gde se ulazi iz Severne Makedonije. Nešto kraća kolona vozila je na prelazu Gradina sa Bugarskom na ulazu u Srbiju.

Prema podacima Auto-moto saveza Srbije, na Horgošu se na ulazak u zemlju čeka oko sat vremena. Na izlazak iz Srbije čeka se i po dva sata, a gužve se stvaraju u međuzoni.

Na graničnom prelazu Preševo zadržavanje za izlazak iz Srbije ka Severnoj Makedoniji čeka se oko 30-40 min, a na ulaz u Srbiju oko 30-45 min.

Za izlazak iz Srbije na prelazu Batrovci zadržavanja na našem graničnom prelazu su oko 30 min. Na ulazku iz Hrvatske u Srbiju zadržavanja su promenljiva, kreću se oko 60 min, međuzona je puna.

Za prelaz ka Crnoj Gori na graničnom prelazu Gostun čeka do 30 minuta a tamo su promene moguće po talasima saobraćaja.

Na ova vremena bi trebalo dodati i vreme koje se čeka na graničnim prelazima zemalja u koje se ulazi, a za koje AMSS nema podatke.

Društvo

strana 1 od 135 idi na stranu