Putnički autobus naleteo na bombu, 32 mrtvih

Najmanje 32 ljudi, uključujući žene i decu, poginulo je kada je putnički autobus naišao na bombu postavljenu pored puta.

Izvor: Beta, Tanjug

Sreda, 31.07.2019.

08:12

Putnički autobus naleteo na bombu, 32 mrtvih

Putnički autobus naišao je na bombu postavljenu pored puta u zapadnoj avganistanskoj provinciji Farha, saopštila je policija te provincije.

Zvaničnik policije iz provincije Farah u kojoj se eksplozija dogodila, saopštio je da je 15 ljudi povređeno i da broj poginulih može biti veći. Žrtve su prevezene u bolnice u Farahu i Heratu, a većina povređenih je u kritičnom stanju, rekao je zvaničnik policije.

Niko još nije preuzeo odgovornost za napad. U tom regionu su aktivni Talibani i koriste ovakve bombe kada su im meta zvaničnici vlasti ili članovi bezbednosnih snaga, navela je agencija Asošiejted pres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: