Tači razmatrao uslovne rokove za izbore

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači razgovarao je sa predsednicom kosovske Centralne izborne komisije o ustavnim rokovima.

Izvor: Tanjug

Sreda, 31.07.2019.

11:41

Tači razmatrao uslovne rokove za izbore
EPA-EFE/Petrit Prenaj

Hašim Tači razgovarao je sa predsednicom kosovske Centralne izborne komisije Vadetom Daka o ustavnim rokovima i drugim pitanjima vezanim za eventualno raspisivanje izbora. Daka je nakon razgovora s Tačijem novinarima rekla da će o budžetu za održavanje izbora razgovarati nakon što budu raspisani izbori.

"Ako izbori budu raspisani, CIK će tražiti potrebna sredstva od vlade, jer ovo nije bila izborna godina i sredstva nisu planirana”, rekla je Daka, prenela je Koha.

Kako se navodi, Tači se sa predsednicom CIK sastao u okviru započetih konsultacija sa strankama o situaciji nastaloj nakon ostavke koju je Ramuš Haradinaj podneo na premijersku funkciju. Tači je konsultacije započeo juče sa predstavnicima manjinske stranke 6+.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: