Kontrola na teritoriji Beograda, nedostaci u 47 vrtića

Beograd -- U sklopu planiranih aktivnosti kontrole komunalnog reda u predškolskim ustanovama na teritoriji 10 gradskih opština.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Getty Images/ Sean Gallup / Staff
Ilustracija: Getty Images/ Sean Gallup / Staff

Komunalna inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove kontrolisala je čistoću i urednost dvorišta, ograda i spoljnih delova zgrada vrtića, saopšteno je iz ovog sekretarijata u vrtićima na teritoriji opština Stari grad, Savski venac, Rakovica, Čukarica, Zemun, Vračar, Palilula, Zvezdara, Voždovac i Novi Beograd.

Prema rečima gradske sekretarke za inspekcijske poslove Sonje Božović, do 29. jula izvršena je kontrola u 194 objekta, od ukupno 235, koji pripadaju predškolskim ustanovama na teritoriji pomenutih gradskih opština.

"Zatečeni su nedostaci u 47 vrtića, a u 147 vrtića je zatečeno čisto i uredno stanje. Radi otklanjanja svih utvrđenih nedostataka, inspektori su doneli 47 rešenja kojima je naložena popravka i dovođenje u ispravno stanje", rekla je Božovićeva.

Ona je napomenula da će do okončanja akcije komunalna inspekcija izvršiti kontrolu preostalih objekata, kao i kontrolu izvršenja mera koje su naložene rešenjima.

Društvo

strana 1 od 136 idi na stranu