Vesli Klark čestitao Haradinaju FOTO

Ramuš Haradinaj saopštio je da je dobio pismo od penzionisanog generala NATO i velikog prijatelja kosovskih Albanaca, Vesli Klarka.

Izvor: Tanjug

Petak, 26.07.2019.

14:13

Vesli Klark čestitao Haradinaju FOTO
Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Haradinaj, koji je pre nedelju dana podneo neopozivu ostavku na premijersku funkciju, saopštio je da je obio pismo od penzionisanog generala NATO i velikog prijatelja kosovskih Albanaca, Vesli Klarka, koji mu je, kako kaže, "čestitao na predanosti u postizanju napretka i razvoja Kosova".

Haradinaj je na svom fejsbuk pofilu napisao da ga je Klark pohvalio za posvećenost napretku i ravoju Kosova u proteklim godinama.

On je obećao da će narod Kosova biti "večno zahvalan i veličaće ime i rad generala Klarka".

Haradinaj, koji je prema tumačenju kosovskih stručnjaka sada već bivši kosovski premijer, zakazao je za petak u 14 sati redovnu sednicu vlade sa više tačaka dnevnog reda.

Prištinska Koha primećuje da se Haradinaj, po povratku sa saslušanja u Specijalnom sudu u Hagu o zločinama tzv. OVK nad Srbima i drugim nealbancima, ponaša kao da se u međuvremenu ništa nije dogodilo.

Haradinaj se u Prištinu iz Haga vratio kasno sinoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: