Vučić o pretnjama na Tviteru: Možete misliti oca kome to kažu za ćerku VIDEO

Reagujući na pretnje koje su njemu i njegovoj deci upućene preko društvenih mreža, predsednik Srbije izjavio da osobe koje su mu pretile još nisu uhapšene.

Izvor: B92

Petak, 26.07.2019.

09:16

Vučić o pretnjama na Tviteru: Možete misliti oca kome to kažu za ćerku VIDEO
Screenshot/TV Prva

Aleksandar Vučić je za TV Prvu rekao da smatra da je najvažnije ono što radi za građane Srbije.

"Za mene je odlazak u Smederevo bio važan. Tim sam se bavio na stotinama i hiljadama sastanaka. To nije došlo preko noći. To je bila velika borba za koju sam mislio da je nemoguće izgurati do kraja i da spasimo Železaru. Posle sve te borbe sam bio uzbuđen i rekao sam šta mislim o tome za nešto što je evidentan uspeh. Onda je neko reagovao želeći smrt mom starijem sinu i preteći silovanjem, usput je nazivajući je kljakavom, mojoj ćerki Milici", rekao je predsednik Srbije.

Moj posao je da rešavam probeleme građana, a to morate da trpite. "Ovde nije reč o psihopati, kako se kaže, već o njih dvoje koji se menjaju i pišu komentare, a koje prate i predsatvnici Đilasove stranke", kaže Vučić.

"Pitao sam se kako neko mrzi nekog ko uradi nešto dobro za našu želju. Ja nisam kritikovao nikog od njih. Ali, ne mogu da trpe kada govorite dobre vesti", dodaje on.

Na pitanje da li je uhapšena osoba koja mu je uputila pretnje putem Tvitera, Vučić kaže:

"Nisu, jer mislim da nadležni organi čekaju završetak istrage, odgovor i potvrdu od Tvitera i nisam siguran da su trenutno u zemlji."

Ali, dodaje on, ne mislim da je to od ključnog značaja, ključno je kako da se odgovori na to kako bi se osećao vaš otac kada bi to pročitao o vama.

"Možete misliti oca kome to kažu za ćerku. Upitan kako će ćerki Milici i sinu Danilu objasniti sve što je napisano, predsednik Srbije kaže: "Šta da joj objašnjavam? Ona je jaka, mnogo jaka, veoma snažna osoba i njoj ne morate previše da objašnjavate. Ili uspešno krije emomcije, ali nikada niste baš sasvim sigurni."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: