Pucnjava u Sarajevu: Devojka upucala momka

U sarajevskom naselju Ciglane jutros je u pucnjavi ranjena najmanje jedna osoba.

Izvor: Tanjug

Sreda, 24.07.2019.

10:38

Pucnjava u Sarajevu: Devojka upucala momka

Kako nezvanično saznaje klix.ba, devojka je pucala u momka. Ranjenom muškarcu ukazuju prvu pomoć i prema dosadašnjim informacijama on nije u životnoj opasnosti.

Navodi se da je ulica u kojoj se pucnjava desila trenutno ograđena.

"Dojavu o upotrebi vatrenog oružja dobili smo u 9:35 sati nakon čega je policijska ekipa upućena na mesto događaja. Policija je na terenu i nakon obavljenog uviđaja biće poznato više informacija", saopšteno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Prema kasnijim informacijama Avaza u toku dana, na parkingu je došlo do svađe supružnika koji su pokrenuli brakorazvodnu parnicu.

D. S. je tukao suprugu A. S., nakon čega je ona izvadila "tetejac" za koji se utvrđuje da li je legalan. Najmanje jednim hicem ga je pogodila u nogu blizu prepone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: