Srpskoj porodici provalnici tokom noći upali u apartman

Da godišnji odmor i letovanje u toku jedne noći mogu da se pretvore u noćnu moru najbolje zna srpska porodica koja je tokom letovanja doživela neprijatnost.

Izvor: B92

Sreda, 24.07.2019.

08:16

Srpskoj porodici provalnici tokom noći upali u apartman
Milos Bicanski/Stringer /Getty images/Ilustracija

Kako pišu mediji, njima je tokom noći, dok su svi spavali u grčkom letovalištu, u apartman nonašalantno ušetao lopov i ukrao neke od njihovih ličnih stvari i pobegao. Ispostaviće se da se tokom te noći dogodilo još nekoliko sličnih krađa.

Nikola Tošković, srpski turista, rekao je medijima da se susreo oči u oči sa provalnikom koji je upao u njegov smeštaj i krao dok su njegova supruga i dvogodišnji sin spavali u susednoj sobi. Kako navodi, lopov je imao saučesnika koji je čekao "plen". Kako je ispričao, on je tokom noći, kada su svi otišli na spavanje, ostavio otvorena vrata od terase, i to je bio kobni momenat.

"U jednom momentu sam se probudio i ugledao sam muškarca kako mi vršlja po smeštaju! Ustao sam, krenem ka njemu, ali je on pobegao napolje gde ga je čekao pomagač", ispričao je on za portal "Grčka.info".

Kako kaže dalje, ustanovili su da fali ženin telefon i torbica sa novčanikom i ličnom kartom i nekom manjom količinom novca. Kako dodaje Tošković, njegova porodica nije bila jedina na meti pljačkaša te noći. "Imam informacije da je iste noći bilo dosta provala, ali su se dešavale između 23 sata i 1. sat nakon ponoći, dok su ljudi bili u šetnji. Jedino su meni upali oko 03:40 i to ne prezajući što smo u apartmanu", ispričao je on.

Sve to ga je prilično uznemirilo i iznenadilo jer, kaže, turisti iz Makedonije su mu rekli da su oni ovde desetu godinu za redom i da nikavih problema nisu imali, a da čak i kada odu na plažu ostavljaju sve otvoreno.

Pre samo dva dana srpskim turistima je obijeno parkirano vozilo. Česti su i slučajevi kada lopovi skidaju gume parkiranim vozilima. Pljačkašima koji vrebaju posebno su zanimljiva meta putnici koji sa druma odmah svrate u nabaku, jer su tada njihovi automobili puni stvari koje nose od kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: