"Siniša Mali je dužan da trpi kritiku, ali nemojte da udarate na porodicu" VIDEO

Urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević na TV O2 rekao je da očekuje da nadležni utvrde identitet osobe koja je pratila suprugu Predraga Malog sa bebom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Screenshot/ Youtube/Republika
Foto: Screenshot/ Youtube/Republika

Pročitajte još:

"Ako se ovo radi s bebom, onda Vukana Vučića mogu da prebiju jer ima dve godine"

Oglasio se Siniša Mali: Ćutao sam kada su mene napadali, sada ne mogu

"Bebe ne mešati u dnevnu politiku"; Osude javnosti zbog praćenja porodice Predraga Malog

"Ta osoba koja je uhodila od haustora do ulaznih vrata, prišla je na ulici i pitala: 'Da li ste Vi majka ove bebe? Verovatno je majka tog deteta bila u šoku. Zamislite, nepoznata osoba da vam priđe nasred ulice", rekao je Lađević gostujući u emisiji Fokus na TV O2.

On dodaje da nije samo kod haustora prišao, nego i nastavio dalje. Nastavio je da je prati i po ulicama.

Ako hoćete da pišete o Siniši i Predragu Malom - pišite, rekao je Lađević, ali upozoravajući da to bude u skladu sa zakonom.

Portal KRIK objavio je tekst u kojem se istražuje zašto Predrag Mali, brat Siniše Malog, ministra finansija, vozi službeni automobil "audi" koji je inače vlasništvo privatne firme. Međutim, Srpski telegraf i portal Republika objavili su da je novinar KRIK-a pratio Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, dok je bila u šetnji sa šestomesečnom bebom. Kao dokaz priložili su snimak sa sigurnosne kamere.

KRIK je saopštio da osoba sa sigurnosne kamere za koju se tvrdi da je njihov novinar - to nije. Oni su takođe saopštili i da novinari KRIK-a nisu pratili Milicu Andrić, niti je ispitivali u vezi sa bebom. Novinari Krika su posetili zgradu sa ciljem da se uvere da Predrag Mali, brat ministra finansija Siniše Malog, vozi 'audi A6', koji su mu ustupila dva biznismena, kazao je urednik tog portala.

"Ako nije kako kažu novinar, možda je saradnik. Očekujem da nadležni i državni organi pronađu osobu i utvrde da li je saradnik. Činjenica je da se tako predstavlja", istakao je Lađević.

Lađević je rekao da je Siniša Mali dužan da trpi veću kritiku nego drugi.

"Nemojte da udarate na porodicu i plašite šestomesečno dete. Ja kao i mnogi drugi građani Srbije ne bih dozvolio da se preko toga tako lako pređe", rekao je Lađević.

Politika

strana 1 od 136 idi na stranu