Dačić: Dijalog u komi VIDEO

Evropa očigledno nije uspela da izdejstvuje da se sprovede Briselski sporazum, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u ponedeljak.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.07.2019.

15:43

Dačić: Dijalog u komi VIDEO
TANJUG/ Zoran Žestiæ

Dačić je novinarima u Beogradu rekao da je taj sporazum on potpisao i da Beograd i dalje ostaje pri slovu Briselskog sporazuma. On je istakao i da Priština uopšte ne misli da ga sprovede.

"Videćemo kako će se dalje odvijati situacija. Priština ne misli uopšte da ga sprovede, kuda to vodi i kako će se odraziti na dalji tok dijaloga videćemo, jer trenutno je dijalog u komi, a da li će ga reanimatori oživeti, to se još ne zna", kazao je Dačić.

Dačić ističe da mu je savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džon Bolton rekao da Amerika nema za šta da pritiska Srbiju, jer znaju da krivac nije u Beogradu, nego u Prištini.

"Toliko o Trampovoj administraciji, a kada ste pitali Nensi Peloti, demokratu, pre pet godina, šta je za Kosovo - ona je rekla da je Kosovo za njih završena tema. Time se danas bave službenici trećeg i četvrtog reda, znači navijam za Trampa", kazao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: