Muškarac tvrdi da se prepoznao na fotografiji sa kutije cigareta

Albanac iz Francuske (60) je nakon napada morao da amputira nogu. Kasnije se šokirao kada je vidio sliku svoje amputirane noge na kutiji cigareta.

Izvor: Novi list.hr

Nedelja, 21.07.2019.

22:15

Muškarac tvrdi da se prepoznao na fotografiji sa kutije cigareta
Foto: Depositphotos/underworld1

San izveštava da je čovek do ovog otkrića došao nakon što je njegov sin prošle godine u Luksemburgu kupio cigarete.

Fotografija amputacije je na kutiju stavljena uz opis: "Pušenje uzrokuje začepljenje vaših arterija".

Njegov je sin prepoznao ožiljke i opekotine na fotografiji i kutiju je odmah pokazao ocu.

Muškarac je naveo da nije izgubio nogu zbog pušenja, nego zato što je 1997. godine bio upucan u Albaniji, pre nego što se preselio u Francusku.

Njegov advokat za BBC kaže: "Neverovatno je da se osoba pronađe na kutiji cigarete širom Evropske Unije bez prethodnog pristanka".

Muškarac veruje da je fotografija nastala u bolnici u francuskom Metzu 2018. godine, kada je išao na kontrolu za veštačku nogu.

"Moj se klijent oseća izdano, njegovo je dostojanstvo pogođeno, zato što se njegova invalidnost našla na kutiji cigarete. Mora se priznati da to nije nimalo ugodno", kaže advokat.

Evropska Komisija kaže da je čovek pogrešio.

Novine Le Parisien takođe sumnjaju u istinitost tvrdnje, navodeći da se fotka pojavila u bazi podataka još 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: