Teška nesreća u Banjaluci: Poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u mesti Prijakovci, na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor.

Izvor: Blic

Subota, 20.07.2019.

19:08

Teška nesreća u Banjaluci: Poginula jedna osoba
Ilustracija: Depositphotos/janefromyork

Ovo je rekla je portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović, javlja Srna, prenosi "Blic".

Markanovićeva je istakla da su, prema dosadašnjim informacijama, dve osobe povređene. Ona je navela da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 17.50, učestvovali motocikl i automobil, koji se zapalio.

"Na mestu nesreće su pripadnici Vatrogasne brigade Banjaluka, ekipa Hitne pomoći i policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka. U toku je uviđaj, a o nesreći je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", istakla je Markanović.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je izgorio u požaru koji je zahvatio automobil. Saobraćaj je na ovoj dionici potpuno obustavljen do završetka uviđaja, prenosi Srpskainfo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: