Gradonačelnik Dubrovnika traži izvinjenje Trebinja

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković rekao je u Mostaru da očekuje od Trebinja izvinjenje za, kako kaže, "sve zločine napravljene Dubovniku".

Izvor: Tanjug

Petak, 19.07.2019.

12:42

Gradonačelnik Dubrovnika traži izvinjenje Trebinja
Foto: depositphoto/monesimone

"Pre svega mislim na dvanaestoro dece koja su poginula od granata koje su dolazile upravo iz opštine Trebinje", rekao je Franković, prenosi Fena.

Kako je naveo, kada se Trebinje izvini on je spreman da razgovara i nastavi saradnju na isti način kao što sarađuje sa Kotorom i svim drugim gradovima u Crnoj Gori, "odnosno svima onima koji su se izvinili".

Franković, koji se nalazi u Mostaru na konferenciji "Održivi turizam i kulturna baština", je to izjavio odgovarajući na pitanje novinara zašto Dubrovnik i Trebinje ne uspostave turističku saradnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: