Putujete preko granice? Pogledajte kako je bilo jutros u sedam, a kako već u devet VIDEO

O gužvama na graničnim prelazima slušali smo prethodnih dana, a tek ćemo slušati, jer najprometniji vikendi tek su pred nama.

Izvor: B92

Petak, 19.07.2019.

09:52

Putujete preko granice? Pogledajte kako je bilo jutros u sedam, a kako već u devet VIDEO
Screenshot/TV Prva

AMSS stoga, savetuje vozačima da na put krenu u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnima satima.

Reporterka TV Prve proverila je kakvo je stanje na graničnim prelazima na severu zemlje.

Ona je otišla na granični prelaz Horgoš, gde je u 7.34 minuta bila ogromna kolona na ulasku u našu zemlju.

Vukan Papić, zamenik komandira granične policije izjavio je da granična policija Srbije na tom GP radi sa otvorenih osam saobraćajnih traka, a da je zadržavanje vozila i pored toga, do 60 minuta.

Međutim, prema njegovim rečima, u toku dana očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja tako da če sigurno biti većih zadržavanja.
U devest sati kolona je izgledala još i veća, a prema nekim informacijama glavni udar tek se očekuje jer je u Budimpešti nastao veliki zastoj zbog saobraćajne nesreće.

S druge strane, zadržavanja za izlazak iz naše zemlje su znatno manja, ali se očekuje da će se i tu situacija izmeniti kako dan bude odmicao.

Papić zato našim državljanima, koji nameravaju da putuju i prelaze granicu, preporučuje da koriste alternativne, manje opterećene granične prelaze.

Prema poslednjim informacijama, integrisani srpsko-mađarski granični prelazi Bački Vinogradi–Ašothalom i Horgoš 2–Reske 2, od 22. do 29. jula radiće produženo, od 7 do 22 časa, potvrđeno je RTS-u MUP-u Srbije. Inače, ti prelazi radili su do 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: