Beograđani prisustvovali dramatičnim scenama u Istri, Zagrepčanin izbo nožem Nemca

E.S. (32) iz Zagreba nožem je ubio turistu iz Nemačke jer mu se navodno nije svidela njegova frizura. Hapšenje u Istri dogodilo se ispred kampera iz Beograda.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.07.2019.

18:29

Beograđani prisustvovali dramatičnim scenama u Istri, Zagrepčanin izbo nožem Nemca
Ilustracija: Deposit photos/BrianAJackson

Muškarac iz Zagreba potegao je nož i ubio P. B. (23) iz Bavarske, kako prenosi Jutarnji.hr, navodno jer mu se nisu sviđali dredovi na njegovoj glavi.

Sve je počelo u jednom od barova na obližnjoj plaži Hidrobaza.

Tamo je, navodno, svađa počela, a onda je Zagrepčanin sledio mladog turistu do pekare na Fažansko, putu, gde ga je ubo nožem tačno u srce. Patrik je nakon toga pobegao na obližnju terasu restorana Lavanda, gde je u 22.57 pozvana hitna pomoć, koja ga je reanimirala i s pulsom odvezla u pulsku bolnicu. Međutim, nije mu bilo spasa. Preminuo je oko 1.45 sati.

Policija je češljala čitavo područje u potrazi za ubicom, koji je pobegao sa psom. Sat i po kasnije lociran je i uhapšen usred kampa Brioni.

Konobari u baru na plaži koji je ubica posećivao poslednja dva dana ispričali su da se video da E. S. nije dobro.

"Videlo se da nije sav svoj. Govorio je da je on dobar bog i da je nama zbog svega toga dobro. Ne znamo je li bio na drogama", kazali su.

Ispred turista iz Beograda

Turisti iz Beograda videli su dramatično hapšenje koje se dogodilo tačno ispred njihove parcele u kampu.

Kazali su da su najpre mislili da se radi o pretresu zbog droge, ali da im je bilo čudno da je zbog toga na terenu čak 20 policajaca.

"Nije se opirao hapšenju. Govorio je: 'Ne znam zašto me hapsite, imam pravo na neki razgovor. Nisam ništa skrivio. U čemu je problem? Siromašan sam, šta ću sa psom?' I onda smo čuli da je policija rekla da je optužen za pokušaj ubistva. Prvo su tražili drogu. Ubica je tada policiji rekao da u kampu ima šator, ali nije rekao tačno gde. Stalno je menjao priču", rekli su Beograđani.

Rekao je prvo da ima šator kod svetionika, pa na pločama, pa da je kod prijatelja.

Dosta je konfuzno odgovarao na pitanja.

Konobari u baru na plaži rekli su da je govorio da dolazi iz treće galaksije. Imao je ranac sa sobom, a onda su i njega i psa strpali u maricu. Rekli su da su našli nož u ruksakum ispričali su očevici.

Majka uhapšenog izjavila je da je njen sin bolestan i da je otišao u Pulu da radi, međutim ne zna šta se dalje dogodilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: