Nakon Jeremića, objavljen nov snimak Roćena: Novinari su "gluplji od goveda, koze i bagra"

Podgorica -- Objavljen razgovor savetnika predsednika Crne Gore Milana Roćena i jednog biznismena, u kom Roćen novinare naziva kozama, gljupljim od goveda.

Izvor: Beta
Podeli
Alexander Koerner/Stringer/Getty images/Ilustracija
Alexander Koerner/Stringer/Getty images/Ilustracija

Kako prenose crnogorski mediji, razgovor je najverovatnije nastao 2006, kada je on bio ambasador u Moskvi, jer se u tom razgovoru pominje njegov povratak iz Mosjkve u Crnu Goru. S druge strane bio je, kako se navodi biznismen Ranko Ubović.

Roćen u tom snimku, koji su objavile podgoričke VIjesti, za novinare i urednike Javnog servisa kaže da su "gluplji od goveda", "bolesna bagra", da su "novinarke koze", a Televizija Crne Gore "najsramnija mrlja na istoriji Crne Gore"."Bistrija su goveda iz moje Rasove (selo kod Žabljaka) nego urednički tim TVCG", kazao je Roćen u telefonskom razgovoru sa Rankom Ubovićem.

Roćen je i za novinare drugih medija govorio sa omalovažavanjem i psujući, posebno o novinarima agencije Mina.

Vijesti navode da su kontaktirali Roćena i Ubovića, ali da oni nisu odgovarali na njihove poruke.

Ovo je samo jedan u nizu snimaka razgovora Roćena koje objavljuju podgorički portali. Do sada je portal "In4S" objavio nekoliko snimaka, a Tužilaštvo je tim povodom fomiralo predmet.

Do sada su objavljeni razgovori sa Lidijom Đukanović u kome ona navodi kako joj Milo, kad nije u zemlji, "ostavlja da čuva Crnu Goru", sa Milom Đukanovićem o tajnom sastanku sa Deripaskom u kome se "sprdaju sa porodicom Karić", kao i sa Olegom Deripaskom oko privatizacije KAP-a u kome se pominje tri miliona evra koje treba nekome dati itd.

Objavljeni su i razgovori sa Vukom Jeremićem o smeštaju grupe od 30 ljudi u hotelu na Svetom Stefanu gde u jednom delu kroz smeh kažu kako imaju svoj savetnički lobi i kako Roćen psuje majku Srbiji, a Jeremić Crnoj Gori, kao i sa odbeglim biznismenom Duškom Kneževićem koji traži da mu "pogura" ugovor od 170 miliona evra.

Taj portal je najavio da će nastaviti sa objavljivanjem snimaka.

strana 1 od 165 idi na stranu