Srušio se američki helikopter, među poginulima milijarder i njegova ćerka

Helikopter u kom se nalazilo sedam Amerikanaca srušio se nedaleko od Velikog ostrva na Bahamima i preživelih nema, saopštila je bahamska policija.

Izvor: B92

Petak, 05.07.2019.

08:31

Srušio se američki helikopter, među poginulima milijarder i njegova ćerka
Ilustracija: Depositphotos/Baton72

U saopštenju se navodi da je helikopter koji je leteo za Fort Loderdejl na Floridi nestao s radara nedugo po poletanju i da su vlasti i lokalni stanovnici otkrili olupinu nedaleko od Velikog ostrva. U prvom izveštaju je navedeno da su stradale četiri žene i tri muškarca ali nisu saopštena njihova imena.

Kasnije su lokalni mediji naveli da je u helikopteru bio rudarski magnat i milijarder Kris Klajn, kaoi njegova ćerka, ali i još pet osoba. Prema navodima Raša tudeja, razlog povratka na floridu je najverovatnije bolest nekoga od putnika.

Zvanično, vest o pogibiji milijardera nij epotvrđena iz njegovog kabineta.

Bahamska policija nije iznela uzrok pada helikoptera ali je navela da je istraga u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: