Premijerka i članovi Vlade predstavljaju rezultate svog rada

Premijerka Ana Brnabić i članovi Vlade Srbije predstaviće danas rezultate rada u protekle dve godine i prioritete za naredni period.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.07.2019.

07:04

Premijerka i članovi Vlade predstavljaju rezultate svog rada
Foto: EPA-EFE Andrej Cukic

Premijerka Brnabić rekla je u subotu, kada se navršilo dve godine mandata, da je u Srbiju u prošloj godini ušlo tri i po milijarde evra direktnih stranih investicija, kao i da je od 2012. godine otvoreno 700.000 radnih mesta.

Ona je u Somboru istakla da je tokom dve godine imala najveću čast da radi za svoju državu Srbiju i svoj narod.

"Dala sam sve od sebe i nastaviću da dajem sve od sebe", istakla je premijerka i navela da je na toj poziciji, pre svega, zahvaljujući bezgraničnom i ogromnom poverenju koje joj je pružio predsednik Aleksandar Vučić.

Ona je nedavno rekla i da je prilično zadovoljna onim što je vlada na čijem je čelu postigla za dve godine mandata, a posebno rezultatima u oblasti digitalizacije. "Pokrenuli smo neke stvari. Posebno sam zadovoljna gde smo sitgli u oblasti digitalizacije koju sam postavila kao prioritet vlade. Danas je Srbija jedna od retkih zemalja u kojoj je digitalizacija sveprisutna", rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ona je istakla da je najveća prednost Srbije nad svim zemljama u regionu, ali i šire, jak tim izmedju predsednika Republike i premijerke i njenog kabineta. "Postoji ista vizija kuda Srbija treba da ide i na tome zajedno radimo", rekla je Brnabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: