RHMZ: Oprez!

U Srbiji će sutra i u utorak biti veoma toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 39 C, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Nedelja, 30.06.2019.

12:57

RHMZ: Oprez!
Ilustracija: Adam Berry/Getty Images

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 15 C do 21 C, a najviša dnevna od 34 C do 37 C.

U Beogradu će, takođe, biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 21 C, a najviša dnevna oko 36 C.

Izgledi vremena u Srbiji sa sedam dana - do 8.jula:

U utorak pretežno sunčano i veoma toplo. Uveče i tokom noći ka sredi na severu, a u sredu i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje sa pljuskovima, grmljavinom i manjim padom temperature.

Od četvrtka u većini mesta pretežno sunčano, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom se očekuju uglavnom u brdsko - planinskim predelima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: