PS: Mustafa zna da Vulin govori istinu, ne može ga ućutkati

PS ocenio je da je tužba koju je Mustafa podneo protiv Aleksandra Vulina još jedan bezuspešan pokušaj bivših članova tzv. OVPBM da se Vulin ućutka.

Izvor: B92

Subota, 29.06.2019.

21:00

PS: Mustafa zna da Vulin govori istinu, ne može ga ućutkati
Foto: Screenshot/O2

"Naš predsednik Aleksandar Vulin je čovek koji ima hrabrosti da kaže istinu. To zna i Ragmi Mustafa, to znaju i svi oni koji bi da od Srbije prave "Veliku Albaniju", zato ga i tuže da bi ga ućutkali.

Do sada to niko nije uspeo, pa neće ni demobilisani terorista iz OVPBM", poručio je Pokret socijalsta u saopštenju.

Oni ističu i da Vulin nije Vilhelm Kajtel, niti je Srbija Nemačka iz 1939. godine.

"I Srbija i Vulin pripadaju boljoj i čestitijoj strani sveta, a Mustafa koji uzima ogromnu platu od države Srbije i koji bi u Srbiji da diže spomenike teroristima i bivšim saborcima pripada onoj drugoj, poraženoj strani", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa izjavio je ranije danas da je podneo tužbu protiv minstra odbrane Aleksandra Vulina, jer koristi "vulgaran i uvredljiv termin Šiptar", što Mustafa vidi kao "institucionalizaciju govora mržnje protiv Albanaca" i širenje fobije prema Albancima u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: