"Nije kriv za nesreću u Strahinjića Bana. Što je pobegao - pitajte njega" VIDEO

Prijatelj D. M., uhapšenog zbog sumnje da je izazvao udes, ispričao je svoju verziju toga šta se u četvrtak dogodilo u Ulici Strahinjića Bana.

Izvor: B92

Petak, 28.06.2019.

09:50

Printskrin TV Prva

Policija je na graničnom prelazu uhapsila D. M. On je vozač BMW koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Strahinjića Bana u kojoj je teško povređeno četvoro ljudi. Njegov suvozač Nemanja Džaković u Jutarnjem programu za TV Prvu objašnjavao je kako je do nesreće došlo.

Policija je na graničnom prelazu uhapsila D. M. On je vozač BMW-a koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Strahinjića Bana, u kojoj je teško povređeno četvoro ljudi. Njegov suvozač Nemanja Džaković javio se redakciji TV Prve kako bi objasnio kako je do nesreće došlo.

"Demantujem ceo događaj u smislu da je moj prijatelj izazvao udes, sa nekim brzinama od 600 na sat, kako se priča. Do udesa je došlo kada je gospođa u sivom 'suzuki sviftu' prošla bez stajanja kroz znak 'stop'. Udarila je nas u zadnji kraj auta, i u tom momentu je automobil dobio ubrzanje. Prijatelj moj je probao da izbegne, da li od straha ili ne... Prvo, govorim o automobilu koji dostiže brzinu od 0 do 100 za manje od tri sekunde. Zamislite našu brzinu sad od 50-60 na sat i u momentu udara da je zadržao papučicu sekund jedan... Šta se dešava - pošto nisam mogao da izađem iza auta, bio sam u nekom polusvesnom stanju. Moj prijatelj, koliko je obazriv, pomogao je prvo meni da izađem iz auta, gde je to strašno bilo. Slomljen nos, polomljeni zubi, krv na sve strane..."

Na pisanja medija da je D. M. uzvikivao "Gde mi je pištolj, gde mi je hekler", Džaković odgovara:

"Pa čekajte, jesu li našli nešto? Ispada da smo sa kalašnjikovima šetali po bašti, reketirali ljude."

On tvrdi da D. M. nije otišao sa mesta nesreće.

"Ja sam tu njega video prvih 15 minuta, bio je sav krvav. Posle toga se ne sećam ni gde sam ja bio. Nije bio tu kada je došla policija. Ne znam gde je bio."

Zašto je otišao moraćete njega da pitate, zaključio je Džaković. Nisu se čuli jer mu je telefon oduzed tužilac, dodao je on.

Više pogledajte u video-materijalu.
Džaković je i na mestu udesa pokušao da razgovara sa reporterima TV Prve.

"Odlučio sam se na ovaj korak da dam javnu izjavu pošto policijski organi i svedoci vode u nekom smeru pogrešnom kompletan uviđaj", govorio je Džaković, a u tom trenutku ga je prekinuo policajac.

"Samo trenutak", odgovorio je policajcu, mahnuvši rukom. Ipak, službenik mu je rekao da mora da pođe sa njim, čemu se povinovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: