Mediji: Vozač koji je izazvao nesreću u Strahinjića Bana uhapšen na granici

Policija je na graničnom prelazu Kladovo uhapsila D. M., vozača koji je izazvao saobraćajnu nezgodu sinoć u Ulici Strahinjića Bana, prenose beogradski mediji.

Izvor: B92

Petak, 28.06.2019.

07:49

Mediji: Vozač koji je izazvao nesreću u Strahinjića Bana uhapšen na granici
Foto: Tanug/Dragan Kujundžiæ

On je, kako navode, pobegao s mesta udesanakon što je izazvao karambol na Dorćolu izgubivši kontrolu nad vozilom i sudarivši se sa devojkom koja je bila u drugim kolima.

Od siline udarce D. M se zakucao u dva parkirana automobila, koja su uletela u baštu obližnjeg kafića i povredila par i njihovo trogodišnje dete.

Do nesreće je došlo, kako je u četvrtak za B92 potvrđeno iz policije, kada je vozilo udarilo u dva parkirana automobila, a od siline udarca jedan od automobila je uleteo u baštu kafića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: