Protest u Beogradu: Kosmet proglasiti okupiranom teritorijom

Na protestu, koji je održan ispred Narodne skupštine Srbije, zatraženo je da se KiM proglasi za okupiranu teritoriju.

Izvor: Tanjug

Petak, 28.06.2019.

21:45

Protest u Beogradu: Kosmet proglasiti okupiranom teritorijom
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

Protest su organizovali Udruženje "Nema predaje Kosova i Metohije" i "Živimo za Srbiju"

Grupa pripadnika ovih udruženja nakon protesta krenula je u šetnju do ambasade Crne Gore u Knez Mihailovoj ulici kako bi iskazali protest zbog situacije u vezi Srpske pravoslavne crkve u toj zemlji, odakle su nastavili kroz glavnu ulicu Beograda do ambasade Francuske i Saborne crkve.

Ispred Skupštine, potpisivana je i peticija da se zabrane nevladine organizacije koje se, kako su naveli, ponašaju kao strani agenti.

Predsednik Udruženja "Nema predaje" Damnjan Knežević:

"Srbiju ćemo osloboditi kada budemo vratili srpsku vojsku i policiju po Rezoluciji 1244 na celo Kosovo i Metohiju i na albansku granicu."

Goran Živković, koji je učestvovao u borbama na Paštriku današnjoj i budućim vlastima da "ne potpisuju ništa što će deo teritorije, čak i milimetar, dati neprijateljima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: