Tuzla: Ugostiteljke uhapšene zbog navođenja devojaka na prostituciju

U policijskoj akciji na području Tuzle uhapšene su četiri žene koje se bave ugostiteljstvom zbog osnovane sumnje za navođenje na prostituciju.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.06.2019.

17:50

Tuzla: Ugostiteljke uhapšene zbog navođenja devojaka na prostituciju
Ilustracija: Deposit photos/viperagp

Na predlog Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona sudija za prethodni postupak Opštinskog suda Tuzla odredio je meru jednomesečnog pritvora za M. M. (27), R. O. (31) i S. D. (40) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krivično delo navođenje na prostituciju.

Istraga za isto krivično delo je otvorena i protiv J. B.(49) iz Tuzle koji je nakon ispitivanja u Tužilaštvu pušten da se brani sa slobode, prenosi Fena.

Postoji osnovana sumnja da je M. M. od 2016. do juna 2019. godine u svom ugostiteljskom objektu u Tuzli navodila i podsticala više devojaka, od kojih su neke i radile u njenom lokalu, da gostima pružaju seksualne usluge za novac u lokalu ili na drugim lokacijama.

R. O. je osumnjičena da je takođe u svom ugostiteljskom objektu u Tuzli od februara 2018. do juna 2019. godine navodila devojke da za novac pružaju seksualne usluge gostima lokala, dok je S. D. takođe osumnjičena za navođenje više devojaka na prostituciju tokom 2019. godine.

J. B. je osumnjičen da je tokom 2018. i 2019. godine navodio nekoliko devojaka da pružaju seksualne usluge gostima ugostiteljskog objekta M. M.

Nakon višemesečne istrage pripadnici MUP-a TK su 25. juna po nalogu Tužilaštva i po naredbi Opštinskog suda Tuzla izvršili pretrese na više lokacija u Tuzli, nakon čega su osumnjičeni lišeni slobode, a istraga u tom predmetu se nastavlja, saopšteno je iz Kantonalnog tužilaštva, navodi agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: