Srpska lista: Rada Trajković je navikla da operiše u mutnom

Kosovska Mitrovica -- Srbi na KiM apsolutno su složni u rešenosti da se odupru zulumu Prištine kojem su svi svedoci poslednjh nedelja.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Screenshot/B92
Foto: Screenshot/B92

Rada Trajković je, nesposobnošću da podrži svoj narod, još jednom pokazala ko je i kakva je.

Kako je saopštila Srpska lista, Trajkovićeva svojom navodnom zbunjenošću zapravo nastoji da zbuni Srbe na Kosovu i Metohiji, kojima je apsolutno jasno šta se dešava i odakle im opasnost preti.

Nekadašnju srpkinju sa Kosova i Metohije, a sada sa Savskog Venca, upravo i ljuti to što su stvari potpuno jasne, navodi se u saopštenju.

"Rada Trajković je navikla da operiše u mutnom, u situaciji u kojoj niko nikome ne veruje i u kojoj komšija zazire od komšije, jer to je atmosfera u kojoj ona i ljudi poput nje mogu da prave kombinacije i da sebi dižu cenu", poručuju iz Srpske liste.

Iz te liste su Trajkovićevoj poručili da, ako nema šta da kaže ili ne želi da pomogne, bolje je da ćuti i, kako kažu, "leškari na Savskom Vencu ili nekoj rivijeri".

"Jer, nama na Kosovu i Metohiji predstoji teška borba da preživimo i sačuvamo svoja prava i ljudsko dostojanstvo i ne treba da nam pomažu ni ona ni njeni šefovi. Jasno je za koga rade i u čiju korist rade", navodi se u saopštenju.

strana 1 od 114 idi na stranu