Srpska lista: Rada Trajković je navikla da operiše u mutnom

Srbi na KiM apsolutno su složni u rešenosti da se odupru zulumu Prištine kojem su svi svedoci poslednjh nedelja.

Izvor: Tanjug

Sreda, 26.06.2019.

21:30

Srpska lista: Rada Trajković je navikla da operiše u mutnom
Foto: Screenshot/B92

Rada Trajković je, nesposobnošću da podrži svoj narod, još jednom pokazala ko je i kakva je.

Kako je saopštila Srpska lista, Trajkovićeva svojom navodnom zbunjenošću zapravo nastoji da zbuni Srbe na Kosovu i Metohiji, kojima je apsolutno jasno šta se dešava i odakle im opasnost preti.

Nekadašnju srpkinju sa Kosova i Metohije, a sada sa Savskog Venca, upravo i ljuti to što su stvari potpuno jasne, navodi se u saopštenju.

"Rada Trajković je navikla da operiše u mutnom, u situaciji u kojoj niko nikome ne veruje i u kojoj komšija zazire od komšije, jer to je atmosfera u kojoj ona i ljudi poput nje mogu da prave kombinacije i da sebi dižu cenu", poručuju iz Srpske liste.

Iz te liste su Trajkovićevoj poručili da, ako nema šta da kaže ili ne želi da pomogne, bolje je da ćuti i, kako kažu, "leškari na Savskom Vencu ili nekoj rivijeri".

"Jer, nama na Kosovu i Metohiji predstoji teška borba da preživimo i sačuvamo svoja prava i ljudsko dostojanstvo i ne treba da nam pomažu ni ona ni njeni šefovi. Jasno je za koga rade i u čiju korist rade", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: