Crni oblaci nad Srbijom, potop i munje – HAARP, klimatske promene ili nešto treće? VIDEO

Crni kišni oblaci potopili su mnoge krajeve u Srbiji, ali i pokrenuli žestoke rasprave.

Izvor: B92, prva
Podeli
Ilustracija: Deposit photos/tarczas
Ilustracija: Deposit photos/tarczas

Verujete li da HAARP utiče na klimu u Srbiji? ANKETA

U javnosti se ovih dana opet vodi žestoka polemika da li je nevreme koje nas prati skoro dva meseca posledica klimatskih promena ili eksperiment kojim upravlja ljudska ruka.

Koliko je opravdana sumnja da nebo nad našom zemljom kontroliše američki sistem HAARP, da li je u pitanju samo ćud prirode ili ima mesta i za teoriju zavere, može li se savremenom tehnologijom upravljati klimom i vremenskim nepogodama, samo su neka od pitanja za prof. dr Momčila Milinovića, člana Akademije inženjerskih nauka i profesora na Katedri za naoružanje Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Milanović je jedan od predlagača da se knjiga Elane Frilend "Hemijski tragovi, HAARP i potpuna dominacija na planeti Zemlji" objavi na srpskom jeziku i recenzent je te knjige.

"Moraćemo da budemo vrlo precizni, ali ne možemo da budemo precizni, HAARP-om se sigurno nešto ugrožava, ali je sasvim sigurno da se nešto ne ugrožava. Male su energije HAARP-a u odnosu na Sunce. Druga stvar je lokalno delovanje na klimu. To su i protivgradne rakete. Makroupravljanje klimom to je veći potez i to je najaktuelnije pitanje civilizacije", rekao je on.

Opširnije u video-prilogu:

strana 1 od 139 idi na stranu